Home Over Tree-X Producten Prijzen Foto's Contact

Producten

De Tree-X support is een nieuw ontworpen product, voor het ondersteunen van boomaanplant met een stamomtrek van 8 t/m 35 cm. Het is een betaalbaar alternatief voor de huidige manier met een of twee boompalen, welke meestal een storend element is in uw tuin, park, langs uw laan of straat. De Tree-X support heeft, door het ontwerp, de uitstraling van een meubel bij uw boom. De boom en ondersteuning vormen een geheel.

Productie
Wij maken de Tree-X support in onze eigen werkplaats op bestelling. Ze worden gemaakt van verduurzaamd hout. Standaard worden ze naturel geleverd. Het is ook mogelijk om de steunen, tegen meerprijs , zwart of grijs gebeitst te leveren. Voor de verbinding van de verschillende houten delen gebruiken we rvs schroeven. De levering is compleet incl. boomband, twee gespen en boombandspijkers. Het messing naamplaatje met messing schroeven maken de Tree-X support af.

Plaatsing
Omdat de Tree-X support de boom naar alle kanten ondersteund, kunt u deze altijd plaatsen op de manier die u wenst. U hoeft geen rekening te houden met windrichtingen. Voor het plaatsen van de boomsteun heeft u een duimstok, een hamer, een palenboor en een schaar nodig. De plaatsing vraagt wel enige aandacht, maar daarna kunt u jaren genieten van het ontwerp welke uw tuin compleet maakt.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen of bellen. Voor prijzen klik hier.